Deel dit via:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone
Brochure aanvragen

Purestone

De materialen Purestone en Beton Naturel zijn een cement gebonden gietmortel, die voor 98% bestaat uit natuurlijk materiaal met een zeer hoge dichtheid. Met de speciale oppervlakte bewerking maken wij eigenzinnig sanitair met een uniek uiterlijk en eigenschappen. De verschillende bewerkingen zorgen ervoor dat je kunt kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van uitstralingen van het materiaal. Het sanitair is voorzien van een speciale duurzame toplaag die zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk is.

Purestone heeft 3 oppervlaktebewerkingen in meer dan 25 kleuren

  • GEPOLITOERD (egale kleur, gladde structuur)
  • GEBORSTELD (gemêleerd van kleur, steentjes licht zichtbaar)
  • GESCHUURD (natuurlijk oneffen oppervlak, steentjes duidelijk zichtbaar)

Beton Naturel is verkrijgbaar is 7 verschillende kleuren.

De naturel uitvoering heeft enkele natuurlijke uitwerkingen doordat de cementhuid geheel behouden blijft. Het oppervlak wordt fijn geschuurd, geïmpregneerd en voorzien van een waslaag. Hierdoor behoudt het product de oorspronkelijke gewolkte structuur, wat ruwe kanten, of kleine gaatjes van luchtbelletjes. Dit geeft het uiterlijk een stoere natuurlijke look.

Meglio beschikt over een ruime kleurencollectie in overleg maken wij een kleur op aanvra

naar de Purestone kleuren

Het onderhoud

Regelmatig na gebruik:

Droog wrijven met een handdoek voorkomt kalkafzetting. Bij verontreiniging, neutrale reinigingsproducten gebruiken zoals groene zeep of allereiniger.

Bescherming:

Regelmatig, maar niet te vaak (i.v.m. ophoping van de was), dun insprayen met HG Bijenwas en licht opwrijven. Het oppervlak dient eerst grondig gereinigd te zijn. Door dit laagje krijgt het vuil en kalk geen kans zicht te hechten en spoelt het direct weg met het water.

Bij kalkaanslag:

Hardnekkige klakaanslag kan met een kalkreinigingsproduct voorzichtig worden verwijderd. Deze middelen zijn agressief en worden niet frequent en alleen indien nodig toegepast. Lees goed de gebruiksvoorschriften.